Tapanani on tehdä tämän päivän tyylisuunnan mukaisia korkeita ja näyttäviä kakkuja. Täytteinä käytän pääsääntöisesti runsaita mousseja, joiden makua ja suutuntumaa tuen niiden sekaan upotetuilla marjoilla, hedelmillä tai suklaapaloilla. En juurikaan valmista klassisen konditoriatyylin mukaisia hillo-kermakakkuja.

Kakun personoitu koristelu on osa kokonaisuutta. Tällä hetkellä on suosittua käyttää koristeena aitoja kukkia. Valmistan myös käsityönä muun muassa sokeri- ja muotoilumassasta erilaisia kukkia, kukka-asetelmia sekä eläin- ja ihmishahmoja.

Jokainen kakku on uniikki työ, jonka suunnittelen ja valmistan juuri sinun juhlaasi varten.

Kakun hinta määräytyy monista eri tekijöistä kuten koosta, täytteistä, koristeista, aitojen kukkien määrästä ja erityisesti käsityönä tehtyjen koristeiden määrästä sekä tyylistä/työn haastavuudesta.

Valmistan kakkujen ja koristeiden lisäksi myös monenlaisia muita tuotteita esimerkiksi macarons-leivoksia ja makumarenkeja.

KAKKUHINNASTO:

  • 10 hlö alk. 85 €
  • 15 hlö alk. 95 €
  • 20 hlö alk. 120 €
  • 25 hlö alk. 135 €
  • 30 hlö alk. 155 €

Lisähintaa:

  • gluteeniton + 5 €
  • tuhtisuklainen pohja + 5 €

Aidot kukat ja/tai runsas/vaativa koristelu hinnoitellaan tapauskohtaisesti tilauksen yhteydessä.

MACARONSIT:

  • 1,80 €/kpl
  • Minimitilaus 20 kpl maku/väri

THE PORKKANAPIIRAKKA:

  • Pellillinen 90 euroa

PASTILLISET MAKUMARENGIT JA LAKRITSIMARENGIT:

  • 6,90 € pss / 20-25  kpl pussissa

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 14 %.