Tapanani on tehdä tämän päivän tyylisuunnan mukaisia korkeita ja näyttäviä kakkuja. Täytteinä käytän pääsääntöisesti runsaita mousseja, joiden makua ja suutuntumaa tuen niiden sekaan upotetuilla marjoilla, hedelmillä tai suklaapaloilla. En juurikaan valmista klassisen konditoriatyylin mukaisia hillo-kermakakkuja.

Kakun personoitu koristelu on osa kokonaisuutta. Tällä hetkellä on suosittua käyttää koristeena aitoja kukkia. Valmistan myös käsityönä muun muassa sokeri- ja muotoilumassasta erilaisia kukkia, kukka-asetelmia sekä eläin- ja ihmishahmoja.

Jokainen kakku on uniikki työ, jonka suunnittelen ja valmistan juuri sinun juhlaasi varten.

Kakun hinta määräytyy monista eri tekijöistä kuten koosta, täytteistä, koristeista ja erityisesti käsityönä tehtyjen koristeiden määrästä sekä tyylistä/työn haastavuudesta. Kakun alkaen hinta ja koko on 70 euroa/10 henkilöä. Isommissa kakuissa hinta on alkaen 5 euroa henkilö ja kerroskakuissa alkaen 6 euroa henkilö.

Valmistan kakkujen ja koristeiden lisäksi myös monenlaisia muita tuotteita esimerkiksi macarons-leivoksia ja makumarenkeja.

MACARONSIT

10-30 kpl 1,50 €/kpl

40-enemmän 1,20 €/kpl

THE PORKKANAPIIRAKKA

pellillinen 70 euroa

PASTILLISET MAKUMARENGIT JA LAKRITSIMARENGIT

6 € pss / 20-25  kpl pussissa