1. Miten tilaan kakun juhliini?
  Ota yhteyttä sähköpostilla jenni.karki(at)gmail.com. (Lisää @-merkki (at) kohdalle.) tai Sokerimurun Messengerissä. Minut tavoittaa myös soittamalla p. 044 292 2570. Kerro juhlapäivä sekä toiveet kakkua koskien. Tehdään suunnittelua yhdessä tai voin myös laittaa sinulle ideoita.
 2. Mitä täytevaihtoehtoja kakkuihin on?
  En käytä kakuissa koskaan pelkkää hilloa ja kermaa. Käytän muhkeita, samettisia moussetäytteitä ja suutuntumaksi tykkään upotella niihin marjoja, hedelmiä ja suklaapalasia. Suosituimpia makuyhdistelmiä ovat muun muassa vadelma/mansikka-valkosuklaa, vadelma/mansikka-persikka/passionhedelmä/mango tai suklaat ja marjat yhdessä. Myös cappucino ja Baileys -täytteet ovat suosittuja.
 3. Voinko ostaa pelkkiä koristeita?
  Tottakai, teen paljon pelkkiä koristeita. Koristeen tyylistä riippuen niitä voi myös postittaa. Kauimmainen lähetys on matkannut Kyprokselle saakka.
 4. Onko sinulla kahvila jossain, missä työtilasi sijaitsevat?
  Haaveilen kesäkahvilasta idyllisessä maalaismaisemassa täällä kotinurkillamme. Olen pitänyt Pop Up -kahviloita, mutta toistaiseksi keskityn vain tilauskakkuihin. Työtilat sijaitsevat kotonamme, elintarvikehuoneistoksi luokitellussa kotikeittiössä Kuluntalahdessa.
 5. Mistä tuotteet voi lunastaa?
  Pääasiallisesti tuotteet noudetaan meiltä osoitteesta Tervolankaari 49. Tarvittaessa, lisämaksusta kuljetuksen järjestäminen on mahdollista.
 6. Miten voit tehdä töitä kotioloissa?
  Onpa hyvä kysymys! Tämä on ollut haastavin osuus kehittämisen ja kasvun kannalta. Työni on luovaa ja vaatii rauhaa. Meillä on kuusi lasta ikähaarukassa 6-17 vuotta. Arjen ja työn yhdistäminen on toisinaan kuluttavaa. Olemme ratkaisseet asian niin, että keittiö on työpäivinä minun valtakuntaani. Ja, jo esimerkiksi omavalvonnan sekä hygienia-asioiden vuoksi tilat on rauhoitettava muilta toiminnoilta silloin. Onnekseni asumme maalla, aivan isovanhempien naapurissa. He auttavat esimerkiksi ruokahuollon kanssa työpäivinäni. Vastapalvelukseksi me perheenä autamme heitä muun muassa ruohonleikkuussa sekä lumitöissä. Haaveilen kyllä kovasti työtiloista muualla.